GRATIS WORKSHOP: TORSDAG 9 APRIL kl 19

Sett opp en business på nett på 7 dager

 

MELD DEG PÅ HER - ER GRATIS

Tuller du, hvordan er det mulig, tenker du kanskje? 

Du blir ikke millioner på en uke, men JA:

du kan lage fundamentet for å få kunder på nett på bare 7 dager.

Henrik og jeg viser deg hvordan du gjør det på workshopen:   

1. Steg for steg hvordan du bygger deg som et brand og får kunder på nett

2. Systemet er enkelt når du kan stegene, og gjør de i riktig rekkefølge!

3. Hva trenger du av teknisk kompetanse og systemer? 

4. Hvordan du mestrer det tekniske lekende lett?  

Sett av en time Skjærtorsdag: Få ny kunnskap i post og sekk  

På workshopen deler Henrik og jeg stegene du må gjøre for å sette opp en business på bare 7 dager. Du får konkrete eksempler på hvert steg, også på det tekniske. Slik at du kan implementere og komme i gang raskere og enklere.

Kjenner du ikke Henrik fra før så har han vært min "partner in crime" i  TeamSinding siden 2012 og han er geniet bak vår annonsering på sosiale media, og alt med Kajabi og teknisk - på workshopen deler han hvordan du enkelt setter opp alt du trenger for å få dine første salg i Kajabi på kun en uke. 

 

JA - JEG VIL VÆRE MED!

Kunnskapen jeg skulle ønske jeg hadde da jeg startet opp...

Jeg startet for seg selv rett før finanskrisen i 2009 og endte opp blakk, uten kunder og på NAV etter mindre enn 12 måneder.  Den feilen gjør jeg ikke igjen.

Fordi jeg investerer alltid i ny kunnskap og læring,  og ikke minst:  hvordan de beste i markedet justerer sin markedsføring i nedgangstider. De siste 5 årene har jeg også intervjuet hundrevis av grundere som har kommet seg i gjennom nedturer.  Og det er alltid noen som går ned, men det er også de som tar av når vinden snur. Det finnes ikke «riktige svar» for denne krisen vi står midt oppe i, men det finnes alltid nye strategier og justeringer som fungerer.

For verden vil endre seg etter dette, flere og flere vil se mulighetene til å bygge business på nett og skiftet til "online" vil komme mye raskere som følge av korona-krisen. De siste 10 årene har jeg hjulpet over 7000 kunder å få gjøre en forskjell og hjelpe andre ved å dele kunnskap på nett. NÅ er det tid for å justere businessen og ta i bruk mulighetene nettet og sosiale media gir oss. Slik at konsekvensene blir minimale.

På gratis-workshopen får du våre beste strategier for hvordan du bygger en business på nett på rekordtid.