Skap Din drømmejobb 3.0 er STENGT

SETT DEG PÅ VENTELISTEN

Du er her for å gjøre en forskjell!

Du kjenner det i magen. Du lengter etter å gjøre en forskjell. Du lengter etter å bli hørt. Du lengter etter å hjelpe. Du vil ha en jobb med mening. Hvor du får brukt hele DEG. Du har en stemme i deg som må ut. Du er så mye, mye mer enn du får ut i dag. Og du vet du har mer å by på.

Jeg lover deg: Drømmekundene dine venter på at du skal satse. De venter på å få hjelp av akkurat DEG. Din erfaring. Din kunnskap. Dine talenter. Du må tørre å gi av deg selv. Først da endrer livet ditt seg. Det fortjener du. Det fortjener kundene dine. Du vet kanskje ikke hvordan det skal bli en business ut av det enda.... DU ER PÅ RIKTIG PLASS.

Få flere kunder, mer frihet og en business du elsker

 Lær strategiene og verktøyene for å skape din drømmejobb

Du har kanskje ikke turt å starte for deg selv, eller kanskje er du allerede i gang med din drømmejobb og har tjenester eller produkter. Men, den friheten gründerne snakker om har du ikke opplevd enda... Du jobber mer enn før, og tjener mindre. Det er derfor jeg er her. Veien skal ikke være slik. Det er  ting du skal gjøre, men de riktige. Når du har KLARHET i hva de riktige tingen er i dagens marked, da er det enkelt. Enkelt men ikke lett. For du må kunne strategiene og verktøyene, og være villig til å gjøre jobben.

 

Gjør en forskjell - få din frihet

Om du ønsker å bygge en business som hjelper og gjør en forskjell for andre samtidig som du skaper en lønnsom bedrift – ja da er du på vei til å skape din drømmejobb. SkapDinDrømmejobb gjengen gjør det. Dette er den villeste reisen og mest givende oppgaven du kan være med på. Og du trenger ikke bruke årevis og prøve og feile på egenhånd.

Det finnes en enklere, raskere og mer effektiv måte!

Vet du innerst inne i hjertet ditt at DU er her for å gjøre noe mer? Da vil jeg du skal hoppe før du er klar og bli oss med på SkapDinDrømmejobb NÅ!

 

På Skap Din Drømmejobb får du

Hva er de få tingene du må holde fokus på for å nå business målene dine – og hva skal du droppe? Det er her de fleste går feil...

Få tilbakemeldinger på hvert steg i prosessen, så du får kontinuerlig fremgang og mestringsfølelse. Du får hjelp på våre live Grunder-Timer og i FB gruppa. Jeg er med deg hele veien!

Få støtte, heiarop og vennlig spark bak fra kollegaer som vil du skal lykkes. Du får et nettverk for livet med flotte jenter som gjør en forskjell.

TRENINGER

Strategiene, kunnskapen og verktøyene du trenger for å bygge deg selv og ditt produkt til et foretrukket brand. Hvordan du tiltrekker deg de riktige kundene, hvordan du får og vokser trofaste følgere og hvordan du konverterer dem til lojale kunder.

 Treninger, videoer, oppgaver, hjelpemateriell – alt er tilgjengelig i en kursportal som er tilgjengelig i ett helt år for deg.

Du er kanskje litt ”stuck” og tar ikke action fordi ...

 • Jeg aner ikke hva som skal til for å tjene penger / få kunder
 • Jeg bruker masse tid på sosiale media men får ikke resultater
 • Jeg er redd for å se dum ut og tabbe meg ut
 • Jeg er ikke teknisk, kaster bort for mye tid og får hetta bare av å tenke på det tekniske
 • Jeg følger jeg gjør de riktige tingene men ser ikke resultatene
 • Jeg er klar for å satse men er usikker på hva skal gjøre og i hvilken rekkefølge
 • Jeg er redd for å tape både penger og tid for det er så mange som gjør det samme som meg allerede

Hva om dette kunne være deg

 • Du har venteliste av kunder som vil jobbe med deg og endelig en lønn du er stolt av
 • Du har engasjerte følgere på sosiale media som deler deg med vennene sine
 • Du vet hva du skal gjøre for å vokse bedriften og få nye kunder
 • Du mestrer det tekniske og vet hvordan du kan få hjelp når du står fast
 • Du har fokus på de riktige tingene og ser at resultatene kommer når du tar action
 • Du er i vekst og bedriften din vokser fordi du er markedsledende i din tydelige nisje
 • Du tjener penger og bestemmer over tiden din - du skjønner hva gründer-frihet er 
 • Du gjør en forskjell, og har en jobb med mening, en jobb som ikke føles som jobb
 • Du føler deg stolt over at du endelig har skapt DIN drømmejobb

Gry Sinding – kort versjonen

Jeg er:  

 • Mamma (les: Jobber minst 2 fulle jobber)
 • Action-taker og stå-på-er
 • Drømmer (les: vil endre verden)
 • Annerledes og ambisiøs 

Lang versjonen

Jeg er oppvokst på en liten øy ytterst i havgapet og det lite som indikerte at jeg skulle få lov til å hjelpe tusenvis av jenter til å bli sin beste versjon og tørre å satse på sine drømmejobber.

Etter 14 år som konsulent ble møtet med gründer-verdenen tøff. Jeg ville gjøre en forskjell, men salg og markedsføring var noe jeg skulle lære senere når jeg bare tjente nok... Det endte som for mange: Uten kunder, deprimert, sykemeldt og til slutt på NAV som siste utvei.

Jeg måtte ta beslutningen – kaste inn håndkledet eller satse 100%?

Heldigvis ga jeg ikke opp, men solgte bil, sko, ski og alt annet på Finn og dro til USA for å få meg salgs og markedsførings-utdannelse. For du kan IKKE skape en drømmejobb uten å kunne salg og markedsføring. Det er å tro på julenissen.

Med rette mentorer, riktig verktøy, ett «oppdatert mindsett» og masse arbeidsvilje ble nedturen snudd raskt. Jeg fikk fra NAV til 6 millioner på under 2 år – og det var bare starten. Utstyrt med en Mac og en internett-linje har jeg gått fra null til en suksessbedrift som har omsatt for over 30 mill. Dette sier jeg ikke for å skryte kjære venn, men...

men for å inspirere deg om at ALT er mulig.

Ei lita nordlandsjente uten teknisk kunnskap;  som aldri hadde vært foran et kamera;  som hatet salg - får nå lov til å reise verden rundt og utdanne andre ambisiøse jenter. Som også skal endre verden og bli god på salg og markedsføring.

For du har ingen drømmejobb om du ikke har kunder, ikke sant?  

Du er en av oss om du vet at du er skapt for noe mer. Du vil skape din drømmejobb og gjøre en forskjell – for deg selv og andre. Du vil drømme større, by mer på deg selv, vær en av de som løfter andre.

Og selvfølgelig:  

Du vil skape gründer-frihet for deg og familien din.

Du er klar til å ta action selv om det er skummelt.

Hvordan vi jobber sammen

Vi starter opp mandag 9 september og jobber sammen i 8 uker.   

Programmet er helt fleksibelt og du følger undervisningene i ditt tempo og når det passer deg

 • Gjennom kursperioden får du løpende tilgang til nye moduler med steg-for-steg undervisningsvideoer som du jobber deg gjennom 
 • Hver modul har praktiske, konkrete oppgaver du laster ned og som hjelper deg raskere framover
 • Du har tilgang til kurssidene ett helt år, så du kan se videoene og ta kurset om igjen, så mange ganger du vil - og akkurat når det passer deg best
 • Vi har 8 LIVE GrunderTimer i kursperioden hvor vi møtes på nett og gjennomgår dine spørsmål og det du ellers trenger hjelp til
 • Og ikke minst, i Facebook gruppen vår kan du legge inn spørsmål, brainstorme ideer og få hjelp og støtte fra meg og de andre "klassekameratene”  

Modulene vi skal gjennom

Skap Ditt Brand

Enhver suksessbedrift er bygget på et sterkt brand

I denne modulen lærer du hvordan du tiltrekker deg kundene dine med å være DEG. Jeg hjelper deg finne din unikhet, dine sterke sider og din historie som tiltrekker riktige kunder til deg. 

 • Hvordan du tiltrekker deg kunder med å være ditt brand i alle ledd. Hvordan du skaper deg et unikt brand og en strategi som gjør at du blir den foretrukne partneren.
 • Ditt nisje-statement skal gjøre det enkelt for deg å kommunisere HVEM du hjelper og med HVA. Det brukes i all kommunikasjon - ikke slik det er skrevet, men slik at du sier det mest naturlig.
 • Å kommunisere din historie som vil gjøre salgsjobben enklere for deg. Du vil lære deg hvordan du gjør DEG interessant og unik i forhold til alle dine konkurrenter, samt hva du skal dele, hvordan og hvor du deler det.

Etter denne modulen vil du ha et solid brand, du er trygg på hva som gjør deg unik og hvordan du skal kommunisere det ut for å tiltrekke nye kunder på nett.

Tiltrekk Deg Riktige Kunder

Nøkkelen til lønnsomhet og mange kunder er at du kjenner din drømmekunde bedre enn hun kjenner seg selv.  

I denne modulen lærer du nøyaktig hvilke resultater kundene dine ønsker seg. Slik at du vet produktene og salget ditt svarer til kundens behov. Det gjør at markedsføringen din blir tydelig så du når de riktige kundene.

Du lærer steg for steg hvilken kunde du skal velge, hvor du finner dem, hvordan du får kundene til å gi deg riktig markedsførings materiell, og hvordan du lager et tilbud til drømmekunden som gjør at hun kommer til deg.

Etter denne modulen er du klar for å bygge din email liste med fans som er klar til å få hjelp eller jobbe med deg.

Verdi Til Din Drømmekunde

I dagens marked har du flere alternativer for å kommunisere med din drømmekunde. Du vil velge din plattform for å nå de beste kundene. 

I denne modulen lærer du hvordan lage innhold som blir lest, likt, og delt. Du vil lære å lage innhold som markedsfører og selger for deg. Innhold som løpende tiltrekker seg nye, potensielle kunder, og alt fra din hovedplattform: Websiden din.

Email markedsføring er den beste langsiktige strategien for å vokse en solid business, men de fleste gjør dette feil. I denne modulen lærer du hvordan du gjør email markedsføring og bygger fundamentet for å øke salget ditt drastisk.

Du lærer steg for steg hvordan du lager en ENKEL webside som konverterer besøkende.

Etter denne modulen har du en webside som konverterer fra besøkende til salg. Og du har en strategisk plan for hvordan du skal produsere bra innhold som gjør at du kontinuerlig får nye kunder.

Markedsføring via Sosiale Media

Sosiale media brukes for å skape trafikk til websiden din og for å nå ut til og bygge et forhold til flere av de riktige kundene for deg.

I denne modulen lærer du hvordan gå fra ukjent til markedsledende med å bruke en sosiale media plattform du liker og hvor kundene dine er.

Du lærer konkrete sosiale media strategier som hjelper deg bygge email listen med potensielle nye kunder på din liste – samtidig som du parallelt bygger og styrker ditt brand.  

Du vil lære effektive strategier for hvordan du lager SoMe innhold som blir likt, sett, delt og kommentert på. Slik at dine følgere markedsfører deg videre til deres nettverk.

Etter denne modulen vil du være god på å konvertere følgere til kunder og du vil gå ut med selvtillit i markedet for å bygge deg til markedslederen.

Slik selger du produktene dine

I denne modulen lærer du hva som skal til for at du får solgt produktene dine, uansett om det er tjenester eller fysiske produkter.

Du og produktene dine blir foretrukket fordi du vet nøyaktig hva kundene vil ha og du gjør kjøps-opplevelsen unik for dem. Du får steg for steg prosessen for hvordan din kommunikasjon med kunden skal skje slik at du skaper et tillitsforhold og du bygger et langsiktig kundeforhold.

Du lærer hva som skal til for at en salgsside skal selge for deg, også når du ikke er på jobb.

Etter denne modulen vil du vite hvordan du selger produktene dine med trygghet og selvtillit. Du vet nøyaktig hva som skiller dine produkter ut fra mengden. Og du er blitt god på å kommunisere det tydelig og med overbevisning. Du vet hva som skal til for å levere topp-resultater slik at du får kunder som kommer, igjen og igjen.

Salg satt i system

I denne modulen lærer du hvordan du skaper innflytelse og inspirer kunder til å kjøpe om og om igjen gjennom at du setter opp ett system som gjenbrukes.

Du lærer deg hvordan du skal navigere i online-verdenen på det som funger i dag og hvor du skal holde fokus.

Du vil lære deg hvordan du skal forbedre dine nøkkeltall i salget slik at du hele tiden måter å vokse og forbedre deg. Kjenner du tallene dine og vet hvor justeringen må skje vet du også hvordan du raskt kan vokse og bli en suksessbedrift.

Etter denne modulen vil du ha verktøyene og strategiene som du trenger for å vokse din bedrift år etter år

Teknisk trening & Annonsering

For mange stopper drømmen opp når man kommer til det tekniske og frykten for at "jeg er ikke teknisk - og det tekniske er så vanskelig". Det er ikke deg - vi gjør ting som vi ikke har gjort før enkelt. Og i denne modulen finner du steg for steg videoer hvordan du gjør det. Vi bruker og anbefaler Kajabi, men du kan og bruke andre systemer om du ønsker det.

Kajabi trenings-videoene viser hvordan du setter opp:

 • Webside, Opt-in, salgssider
 • Email-listebygging
 • Onlinekurs

Og du får trening på: 

 • Bruk av zoom for webinar
 • Slik setter du opp Facebook fansiden og hva du må ha på den
 • Din første effektive Facebook annonse
 • Facebook annonsering mot varmt og kaldt publikum
   

EN BETALING

14 997 kr

6 Undervisningsmoduler

Oppgaver og maler

8 Live Feedback Timer 

Facebook gruppe

Tilgang til Gry som din mentor i 2 måneder

Hjelp og tilbakemeldinger på hvert steg i prosessen

 

Velg 4 månedsbetalinger
JEG ER MED!

EN BETALING

29 997 kr

Du får i tillegg:  

To 1-1 timer med Gry

Teknisk rådgivningstime med Henrik

2 måneder ekstra hjelp

4 Feedback Timer og VIP gruppe

SDD live VIP møte 

GrunderU medlemsskap i ett år

"Money Mindset" kurset 

Velg 4 månedsbetalinger
JEG ER MED

Skap Din Drømmejobb 3.0 er den beste måten jeg kan hjelpe og utdanne mange og lære denne geniale metoden for å få kunder til deg. For jeg VET at dette systemet funker.

Så sikker er jeg at jeg gir deg alle pengene tilbake om du gjør jobben og ikke er fornøyd med resultatene.

Ja  - dette er en investering og mye penger, men om du har bestemt deg for å satse så vil jeg ha deg med. Lover deg, følger du programmet, gjør jobben og implementer læringene steg for steg så vil du også nå dine mål raskere – og så mye enklere.

Det er dokumentert over flere år av resultatene til hundrevis av studenter som har tatt kurset!

MEN - du må jobbe. Dette er ikke for de som bare vil ”prøve”.  Les mer om min 100% garanti HER

 

 

Lurer du på noe eller trenger hjelp til påmeldingen?

 

Skriv til meg i chatten nede til høyre eller send email til [email protected] - så hjelper vi deg.

NB: KUN VED PÅMELDING FØR KL 23.59 I DAG

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

VENT... DET ER MER

BONUS #1 -  Billett til 2 dagers event 

Etter kurset møtes vi i Oslo 23-24 november til to dager fullspekket med læring, hjelp og gøy med dine nye grunder-venner. Du får enkle strategier og en plan, så du vet hva du skal ta action på etter eventen. 

Pris: 4495 kr - DU får billett som BONUS. (NB: 800 kr i reg. gebyr).

 • Du vil lære hvordan du bruker Sosiale media smart for å få nye kunder raskere
 • Dra hjem med din plan for hvilke action du må ta for å nå målene i 2020. Det skal bli ditt aller beste år, ikke sant? Da må du komme!

 • Er du i startgropa? Heng med og lær av de råeste gründerne, og få kunnskapen og relasjonene som hjelper deg videre raskere.

BONUS #2 - Smarte Arbeidsrutiner

Onlinekurset Smarte Arbeidsrutiner for Travle Grundere. Verdi: 1 995 kr - gratis for deg som din bonus.

Hjelper deg bygge gode rutiner og vaner. Så du tar action og har riktig fokus mot  dine business mål:

 • Modul 1: Nå dine 90 dagers mål
 • Modul 2: Morgen og kveldsrutiner som gir arbeidslyst og selvtillit
 • Modul 3: Daglige arbeidsrutiner som skaper resultater
 • Modul 4: Evalueringer satt i system som tar deg raskere til målet

DU LURER KANSKJE PÅ....

Jepp, jeg vet du er super-travel.

Tiden er en knapp faktor – for oss alle. Det eneste vi kan kontrollere er at vi øver oss på å prioritere tiden på det vi virkelig vil. Det som tar oss mot business målet og livet vi ønsker oss. Jeg bruker å si til mine kunder som skylder på "dårlig tid" at også President Obama har kun 24t i døgnet. Så det handler ikke om hvor mye du har å gjøre – det handler om dine prioriteringer og ditt fokus.

Så jeg vil du skal tenke på din tidsprioritering?

Hvor mye tid bruker du på TV eller internett hver dag – tid som kan brukes til det som tar deg mot det livet du ønsker. Du får aldri "perfekt timing" for å bli med på et kurs som dette. Så, om du tror SDD er riktig for deg så meld deg på nå så er du på vei.

Og husk at du tar kurset i ditt tempo og når det passer deg. Du kan fint bruke lenger tid på gjennomføre enn kursperioden på 8 uker om du ønsker det. Det viktige er at du følger kurset og gjør alle stegene og gjør det i riktig rekkefølge. 

Du har tilgang til kursportalen i ett helt år.

Vi tilbyr påmelding til SDD kurset KUN en gang per år, om høsten.

Hvis du tenker dette er akkurat det du trenger for å lykkes med dine mål - så bli med NÅ, selv om det ikke passer. Du finner alltid tid til det som er viktigst for deg.


NB - SISTE FRIST er søndag 8 september, kl 21 - da stenges påmeldingen for 2019

Du bør sette av 5-10 timer per uke for å gå gjennom undervisnings-videoene og gjøre oppgavene om du vil ha raske resultater.

Om du gir deg selv lenger tid på gjøre jobben kan du selvfølgelig spre det ut over lengre tid.

I tillegg anbefaler vi at du setter av tid til den fantastiske Facebook gruppen vår hvor du utveksler erfaringer og får uvurderlig hjelp av andre SDD´ere og mange som allerede har gjort dette før deg.

Som med alt: Det du putter inn av tid, fokus og action er det du får ut av dette.

Vil du ha max utbytte så sett av nok tid i kalenderen din til når du skal jobbe med kurset. Det som ikke står i kalenderen blir ikke gjort.

Og husk: Kurset er helt fleksibelt. Så om noe dukker opp i livet ditt eller du trenger tid for å lande noe i din business, så gjør det ikke noe. Du følger kurset i DITT tempo – du kan laste ned lydfiler av treningene og du kan se trenings-videoene så ofte du vil i ett helt år framover.

Dette programmet er laget både for deg som allerede er gründer og trenger flere kunder, men like mye for deg som er "grunder-spire" og drømmer om å skape din egen drømmejobb.

Det viktige er ikke hvilket nivå du er på eller hvor langt du har kommet – det avgjørende er at du har tatt beslutningen om at du skal satse og setter av tid for å gjøre jobben som kreves, og at du spør om tilbakemeldinger på kurset.

Hvor fort vil jeg tjene penger?

Vårt fokus og målet er at du skal få opp grunnmuren og systemet ditt på 8 uker, ikke at du skal tjene masse penger på kort sikt.

Fordi jeg vil at du skal bli superdyktig på systemet og få det tekniske og markedsførings-metodikken inn under huden.

Gjør du jobben, setter av nok tid og følger progresjonen i kurset er det fullt mulig å få opp systemet som vil tjene penger for deg på 8 uker.

Tenker du at 60 dager blir for lite tid fordi du har fulltidsjobb eller andre forpliktelser i kursperioden?

Ingen problem, da følger du programmet i ditt tempo.

Har du allerede en business i dag vil du normalt få raskere utbytte av kurset ved å implementere læringene enn om du er ny eller er i ferd med å starte for deg selv.

For eksempel - er du ny som gründer er det lurt å starte med et lavpris produkt. Mens for etablerte gründere som allerede tilbyr høy-verdi produkter kan det være fullt mulig å bygge systemet for å raskt vokse høyende produktet ditt – som for eksempel min drømmekunde Line Østerhagen som "doblet omsetningen før kurset var halvveis"

Helt klart – i Skap Din Drømmejobb gjengen finner du alle mulige type gründere, også av fysiske produkter. For eksempel har vi butikk-eiere og smykkeselgere som har mangedoblet salget med hjelp av metoden du lærer på kurset.

Så uansett om du selger fysiske produkter fra butikk eller på nett, eller du selger din kunnskap gjennom kurs, coaching, konsulent-tjenester eller på andre måte så vil dette systemet hjelpe deg få flere kunder. Fordi du lærer deg metodikken for å bygge ditt brand og markedsføre deg på nett. 

Vi starter opp Mandag 9 september og jobber sammen i 8 framover, og etter det møtes vi i Oslo til 2 dagers eventen Skap Din Drømmejobb LIVE.

Er du opptatt i kursperioden? Ingen problem, kurset er fleksibelt.

Hver uke møtes vi live til GründerTimen - dette er din tid hvor du får hjelp av meg til alt du lurer på eller der du står fast. Kan du ikke komme enkelte timer? Ingen problem, du legger inn spørsmål på forhånd og lytter til opptaket etterpå.

Kurset er helt fleksibelt så du kan ta det helt i ditt tempo. Trenings-modulene blir lagt ut uke for uke i kursperioden.

Du har tilgang til alt kursmateriale når det passer deg, og i ett helt år. Så du kan følge programmet og lære i ditt eget tempo. Bruk tiden som passer deg og din kalender.

SDD er et gruppe-basert mentoring og video-treningsprogram, og inkluderer ikke personlig 1-1 coaching med meg.

Men jeg lover deg: Du vil få all støtten du trenger av meg. Jeg hjelper deg med alle dine utfordringer og besvarer dine spørsmål i kursperioden. Og du får hjelp av meg til å holde riktig fokus og ta action mot dine mål.

Vi har 8 LIVE GrunderTimer hvor du kan spørre meg om alt.

Er du usikker på hvilken "retning" du skal velge, har du ideer for bedriften din du vil drøfte, hvordan forbedre websiden din, usikker på produkt- og prising-strategier – you name it. Jeg hjelper deg og svarer på alle dine spørsmål.

I tillegg har du tilgang til vår egen Facebook gruppe i 90 dager. I kursperioden er jeg på minst ukentlig (som regel daglig) i gruppen og besvarer spørsmål og hjelper deg.

Mange sier denne gruppen er det aller mest verdifulle ved SDD. Her deler, inspirerer, hjelper og løfter vi hverandre. Og du får hjelp av dem som har gått veien før deg.

Du klikker påmeldings knappen på denne siden, og deretter legger du inn navn, email, telefon nummer og din kort-info.

Du må betale med debit- eller kredittkort når du melder deg på.

For å få beste pris kan du betale hele beløpet med en gang.

Du kan også velge avbetaling hvor du deler opp kursavgiften i en lav månedspris over 4 måneder framover.

Jeg vet dette er en stor investering for deg. Men man må investere før man kan høste. Det er akkurat slik for gründere som det er for ingeniører – man må ta ingeniørhøyskolen før en søker på ingeniørjobber.

Og lover deg – om du gjør jobben og følger programmet så vil denne investeringen betale seg fort tilbake – både i forhold til tid, penger og frustrasjon. Det koster mer å IKKE investere i ny kunnskap.

Slapp av, vi tar deg gjennom programmene du trenger å kunne, og jeg viser deg de programmene jeg selv bruker. Slik at du rett og slett bare kan se og lære.

Det er ikke mange programmer du må kunne. Du trenger dog å ha en god holdning til teknologi. At dette er fremtiden og at alt kan læres.

Tenker du som Pippi fikser du det meste – "Dette har jeg ikke gjort før, så det er jeg sikker på jeg vil klare" : )

Vi inviterer deg til å delta fullt og helt i dette kurset i 30 dager fra datoen du melder deg på uten økonomisk risiko for deg.

Om du etter å ha fulgt kurset i inntil 30 dager og gjort alle oppgavene – og allikevel ikke fått verdien du forventet – så send en mail til [email protected] og vi refunderer gladelig pengene dine.

Vi krever at du har gjort alle oppgavene du har fått og tatt action på de. Du må sende oss materiellet før vi refunderer pengene.

Hvorfor "action-kravet"?

Fordi vi vet fra erfaringene til hundrevis av tidligere studenter at du vil få resultater - HVIS du følger programmet, tar action og gjør alle stegene du lærer. For det nytter ikke at læringene bare er på din PC. Du må ut til kundene dine og virkelig gjøre jobben. Da kommer også resultatene. Det er så enkelt - derfor gir vi denne garantien!

Men, hvis du gjør jobben og allikevel ikke får verdien du forventet så betaler vi deg tilbake kursavgiften. Da var ikke dette rett for deg. Skap Din Drømmejobb passer kun for de som har bestemt seg for å satse og er klar for å ta action og jobbe for resultater. SDD gjengen er seriøse, positive, engasjerte og rause – og vi tar vårt "læringsmiljø" på alvor. Derfor er vi ærlige på hvem vi vil ha med. Derfor har vi "action-kravet" for garantien.

Og jeg lover deg: Følger du programmet, gjør jobben, ber om hjelp og implementer læringen steg for steg så vil du også nå dine mål raskere – og så mye enklere.

Det er ikke noe jeg sier, men noe som er dokumentert i resultatene til hundrevis av mine kunder som har fulgt programmet - du ser noen av dem her 

SKAP DIN DRØMMEJOBB GIR RESULTATER

VI STARTER OPP MANDAG 9 SEPTEMBER OG JOBBER SAMMEN I 8 UKER

Følg programmet i høst og lær hvordan du:

 • Definerer ditt ekspertområde og bygger et unikt brand
 • Markedsfører deg effektivt til de riktige kundene for deg
 • Hvordan du skaper et produkt som selger seg selv. 
 • Slik at DU skaper deg en jobb du elsker hvor du gjør en forskjell 
 • Og tjener penger ved å markedsføre dine produkter på en smartere og mer effektiv måte!

Ta action og få hjelp og feedback fra meg og du vil skape resultater! Raskere og enklere. Jeg hjelper deg hele veien.

LYST Å BLI MED? SLIK GJØR DU DET: )

 

Har du sjekket ut disse SDD jentene?

Passer dette for meg... tenker du kanskje?  

Skriv til meg i chatten eller mail meg [email protected] - så svarer jeg deg.

Close

50% i mål

Hvilken email kan jeg best nå deg?

Vi har stengt, men legg inn email så sender jeg info om når vi åpner igjen     

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Gry med inspirasjon og tips om hvordan du lykkes på nett ukentlig. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.